tiistai 12. marraskuuta 2013

Collagrafiaa


Kurssilla syntyi myös tällainen collagrafia -kokeilu. Liimailin pahviin pitsiä, narua ja nahkaa. Yritys oli saada aikaan jonkinlainen vintagemekko. No, luonnossa ihan kivan näköinen, kuvassa ei ehkä niinkään...

Mutta hauskaahan tämä collagrafia on, kun saa melkein mistä vaan materiaalista painettua kivannäköistä grafiikkaa ja käytettävät materiaalit ovat vieläpä kierrätysmatksua! Tulipahan kokeiltua;)Tämä teos taas on samalla kurssilla tehty monotypia, jonka pohjaksi telasin ruskeaa väriä sikinsokin. Lisäksi painoin paperille kaksi eri kokeilu "laattaa", jotka tein pahvista ja kuviot liimalla. Tämäkin oli ihan hauska kokeilu, sillä en ollutkaan ennen oivaltanut paperin ja pahvin mahdollisuuksia grafiikassa. Myös liimalla saa aikaan mielenkiintoisia kuvioita. Tämä tekniikka kiinnostaa minua jopa enemmän kuin edellinen, joten eikun lisäkokeiluja!

2 kommenttia:

  1. Kiva mekko! Kiitos kivasta kädentaitomessuviikonlopusta! Toivottavasti pääsit myrskyssä kotiin asti...

    VastaaPoista
  2. Kiitos;) oli mukavaa Tampereella! Pääsin kotiin vihdoin illalla kaiken myrskyhässäkän jälkeen, kun juna vaihtui bussiin. Siitäkin selvittiin onneksi;)

    VastaaPoista