sunnuntai 27. marraskuuta 2011

Jouluisia tauluja

Tein myyjäisiin muutaman jouluisen kollaasitaulun. Innostuin tästä tekniikasta Tampereen messuilta ostamani kirjan pohjalta ja siskoni aiempien kokeilujen inspiroimana. Pohjaksi laitoin vanhan kirjan sivuja ja lautasliinaa decoupage-lakalla ja sitten maalasin akryyliväreillä päälle. Kauniit vanhahtavat kuvat ovat Sinooperista. Vähän kirpparilta ostettua kalustenauhaa, pennejä, postimerkkejä ja nappeja... lopputulos on aika kaunis! Nyt vaan on vaikeus luopua näistä, joten pitää varmaan tehdä itsellekin joulukoristeeksi :)

Muuten, jos joku ymmärtää jotain noista taustakuvista, niin miksi en saa sitä sopimaan ylös asti? Olisin kiitollinen, jos joku osaisi antaa hyvän vinkin. Vihdoin löysin kivan taustan, mutta en saa sitä oikein toimimaan!

3 kommenttia:

 1. Ihania tauluja. Pidän tuosta tyylistä.
  Kysymystäsi en ymmärtänyt, tuskin osaisin vastatakaan. Itse olen tulostanut free-kuvia netistä ja käyttänyt sitä vastaavanlaiseen (paljon paljon vaatimattomampaan) työhön.
  Saisinko kysyä, minkä kirjan ostit Tampereen messuilta?!

  VastaaPoista
 2. Kiitos kysymyksestäsi Kirsti ;)

  Kirja on Karen Michel: The complete guide to altered imagenary. Englanninkielinen pehmeäkantinen kirja, jossa on pääasiassa mixed-media tekniikkaa (kollaasi) eli valokuvan ja maalauksen yhdistämistä. Ihanan inspiroiva kirja! Hobboksin osastolta tietenkin, sieltä saa mahtavia kirjoja...

  VastaaPoista